Cheesecake
Ingredienser:
75 gram Smør
200 gram Digestive kiks
2 Æg
400 gram Flødeost, naturel. Cirka 2 pakker
150 gram Sukker
3 tsk Vanillesukker,
(Jeg brugte Urtekram da det er min favorit)
(Jeg brugte Urtekram da det er min favorit)
4,5 dl. Creme Fraiche 38 %
(jeg brugte 18% som gør den letter.)
(jeg brugte 18% som gør den letter.)
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 190 grader.Pensl en springform ca 24 cm i diameter med olie.
Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Rør knuste kiks i og fordel massen i formen.
Kom flødeost,æg og 100 gram af sukkeret samt 1½ tsk vanillesukker i en blender og blend til det er helt glat.
Hæld massen ud over kiksebunden og glat overfladen. Skal bages i ca. 20 minutter eller til kagen er stivnet.
Tag den ud af ovnen og lad den køle af i 20 minutter. Lad ovnen være tændt.
Bland cremefraiche med resten af sukkeret og vanillesukkeret. Hæld det ud over kagen.
Stil kagen tilbage i ovnen i 10 minutter.
Lad kagen køle lidt af og stil den derefter i køleskabet i mindst 8 timer.
Topping
jeg brugte hindbær syltetøj, men har også prøvet med kirsebær, og det smager også dejligt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar