Cheesecake


Cheesecake

Ingredienser:

75                    gram                       Smør
200                  gram                       Digestive kiks
2                                                     Æg
400                  gram                       Flødeost, naturel.                     Cirka 2 pakker
150                  gram                       Sukker
 3                      tsk                          Vanillesukker,              
                                                       (Jeg brugte Urtekram da det er min favorit) 
4,5                   dl.                            Creme Fraiche   38 %  
                                                        (jeg brugte 18% som gør den letter.)

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 190 grader.
Pensl en springform ca 24 cm i diameter med olie.
Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Rør knuste kiks i og fordel massen i formen.

Kom flødeost,æg og 100 gram af sukkeret samt 1½ tsk vanillesukker i en blender og blend til det er helt glat.
Hæld massen ud over kiksebunden og glat overfladen. Skal bages i ca. 20 minutter eller til kagen er stivnet.

Tag den ud af ovnen og lad den køle af i 20 minutter. Lad ovnen være tændt.
Bland cremefraiche med resten af sukkeret og vanillesukkeret. Hæld det ud over kagen.
Stil kagen tilbage i ovnen i 10 minutter.
Lad kagen køle lidt af og stil den derefter i køleskabet i mindst 8 timer. 


Topping

jeg brugte hindbær syltetøj, men har også prøvet med kirsebær, og det smager også dejligt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar