Pølsehorn
Indgredienser:
2½ dl. Lunkent vand
1 dl. olie
1 tsk sukker
1 tsk salt
200 gram hvedemel
250 gram ølands hvede
8 stk. kyllingpølser
1 Æg (til pensling)
Fremgangsmåde:
Gær opløses i vand, dernæst olie + sukker og salt.
melet kommes i og til sidst, til sidst æltes dejen godt
Hæves i 15 min
Pølsehornene formes og efterhæver i 15 min, under et vådt viskestykke.
Pensel pølsehornene med æg.
Bages ved 200 c* i ca. 15 min
MGP Pizza
Indgredienser:
Dej:
50 gram Gær
2½ dl. Lunkent vand
1 dl. olie
1 tsk sukker
1 tsk salt
200 gram hvedemel
250 gram ølands hvede
Kødsovs;
500 gram oksekød
2 stk løg
1 stk rød peber
1 ds flåede tomater
1 ps ost i strimler
salt og peber efter behov og smag
Hak løgene fint og skær peberfrugten fint, på nær lidt til tekst, svits løg og kød af i gryden.
Tilsæt halvdelen af peberfrugten, lad det koge lidt og tilsæt så de flåede tomater
tilsæt evt. en mel jævning for at gøre den tyk nok smag evt til med krydderier efter behag.
Fremgangsmåde:
Gær opløses i vand, dernæst olie + sukker og salt.
Melet kommes i og til sidst, til sidst æltes dejen godt,
forvarm ovenen 200 c*.
Rul dejen flad, og lægges på bagepladen, og bag den i oven i 5 min, til den er småbrun ovenpå.
Tag pizzaen ud og smør kødsovsen på.
Put kødsovs på, derefter kom der ost på og MGP i Peberfrugt.
Ind i oven igen og lad den bage færdig i 10-15 min.
Velbekomme ;-)


Ingen kommentarer:
Send en kommentar