Chokolade kage

Lækker chokoladekage 

Ingredienser:

6 spsk Kakao
250 gram Hvedemel
300 gram Sukker
1 tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
1 knsp. Salt
2 Æg
150 gram Smør
2.5 dl. Vand



Glasur:

3 spsk. Kakao
200 gram Flormelis
2 spsk. Smør
2 tsk. Kanel, stødt
0.5 dl. Sød mælk



Opskrift:

Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk med mixer.
Dejen hældes i en bradepande ca. 23x33 cm. 
Bages på næst nederste rille ca. 35 minutter ved 170 grader C. alm. ovn.

Kagen skal ikke bages for meget, den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.

Glasur:
Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.

Tips:
Denne portion er til en mellem bradepande, hvis du bruger ovnens skal du lave dobbelt portion.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar